Pennuille paljon uusia kokemuksia

Pennut ovat saaneet viimeisen parin viikon aikana paljon uusia kokemuksia ja ne ulkoilevat säällä kuin säällä.

Pennuilla oli pentutesti viime torstaina ja testin jälkeen ne saivat tutustua australianpaimenkoiraan ja mittelspitzeihin. Näistä tulee muutamia kuvia kuvagalleriaan ja tässä Kikka Pitkäsen (koirakoulu Koirankuje) videopätkä.

Kuinka aikuinen uros aussipoika Dusty kohtaa ja suhtautuu pikkupentuihin. Näin kuuluu tervepäisen koiran suhtautua pentuihin, silloin kun se ei halua komentaa niitä eikä pelkää niitä. 😀

Geplaatst door Koirakoulu Koirankuje op dinsdag 6 juni 2017

Pennut olivat äitinsä omistajan luona hoidossa torstaista sunnuntaihin, ja tutustuivat lapsiperheen arkeen. Tarun luona on aivan upea aidattu kallioinen piha, jossa pennut opettelivat liikkumaan epätasaisessa maastossa.

Eilen oli pentujen trimmaus ja kynsien leikkaus ja tänään otetaan viralliset seisotus- ja pääkuvat. Ehdin kuitenkin päivittää kuvia kuvagalleriaan vasta pentujen luovutuksen jälkeen, eli viikonloppuna. Huomenna keskiviikkona pennuilla on eläinlääkärin tarkastus, jonka jälkeen ensimmäinen pentu lähtee uuteen kotiin. Kaikki pennut muuttavat uusiin koteihin lauantaihin mennessä.

Tässä videoita viimeisen viikon ajalta.